Szolgáltatások

Weboldal készítés

Egy jól felépített weboldal megsokszorozza a bevételt és az ügyfelek számát. Olyan befektetés, amely hamar visszahozza az árát, miközben rengeteg időt spórol. A látogatók imádják, mert: gyors, mobilbarát és célratörő…

Webáruház fejlesztés

A jó webáruház gyors, biztonságos, megfelel a jogi követelményeknek, jól felépített és automatizált. Olyan befektetés, ami stabil bevételt teremt és ahol a vásárlók örömmel, kényelmesen és biztonságosan vásárolhatnak.

Szakszerű karbantartás

Egy weboldal vagy webáruház üzemeltetése, karbantartása időt és szakértelmet igényel. Ha a megfelelő szakember végzi, akkor az biztosítja a nyugalmat, a zavartalan működést és a biztonságot – emellett időt spórol meg!

Weboldal gyorsítás

Lassú weboldalnál vagy webshopnál romlik a felhasználói élmény, hátrább rangsorol a Google, így rengeteg munka és idő megy emiatt veszendőbe. Ez mind ügyfélvesztést és bevételkiesést eredményezhet!

RÉSZLETEK

Landing page készítés

Egy eredményes landing page megfelelően van felépítve, jól megírt szövegeket és gondosan válogatott, releváns képeket és videókat tartalmaz, ezért kiválóan konvertál – ami több ügyfelet és bevételt eredményez.

RÉSZLETEK

Marketing automatizálás

A marketing és az értékesítés számtalan feladatból és teendőből áll. Ezek nagy részét nem csak lehet, KELL is automatizálni! Ez egyben magasabb profitot és ügyfélélményt eredményez, miközben jelentős időt spórolunk meg.

RÉSZLETEK

Minden stabil weboldalhoz kell…

Weboldal gyorsítás, sebesség-optimalizálás

A statisztikák szerint az emberek türelme már olyan alacsony, hogy 3 másodpercnél tovább ritkán várnak egy oldalbetöltődésre. Egy lassú weboldallal elveszítheti látogatói nagy részét!

Weboldal karbantartás, javítás

WordPress alapú weboldalunk, webáruházunk időről időre karbantartást igényel, hiszen a frissítéssel fontos biztonsági javításokat és új, hasznos funkciókat kaphatunk. Vagy valami elromlott az oldalon? Segithetek a megoldásában!

Weboldal biztonság, stabilitás

A weboldal vagy a webáruház biztonsága kiemelten fontos, hiszen nem csak az ügyfelek adataira kell vigyázni, hanem a stabil működéshez meg kell akadályozni, hogy az oldalt feltörjék vagy tönkre tegyék.

Én így dolgozom…

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel
Részletek egyeztetése
Előzetes árajánlat

Dokumentálás

Részletes specifikáció
Végleges árajánlat
Szerződéskötés

Fejlesztés

Előleg kifizetése
Fejlesztés
Előtesztelés

Tesztelés

Felmerült új igények
Utolsó simítások
Közös ellenőrzés

Átadás

Végösszeg kifizetése
Átadás és költöztetés
Betanítás, oktatás

Támogatás

Karbantartás vagy üzemeltetés
Tanácsadás

Ajánlatkérés

Miért nem vagyok átlagos fejlesztő?

Minden megbízás (online) szerződéskötéssel indul el, melyben minden fontos részlet rögzítésre kerül és így mindkét felet védi. Nincs mellébeszélés, ígérgetés, hanem előre dokumentáltan, a meghatározott fejlesztési időn belül biztosítom, hogy valóban azt és akkora kapja meg, amiben megállapodtunk…

A legapróbb részletekig közösen megírt specifikáció alapján készül a fejlesztés, hogy biztosan azt kapja, amit szeretne és úgy is működjön. Ráadásul így menet közben is lehet követni, hol tarta fejlesztés és úgy működik-e minden, ahogy azt elvárnánk.

A szerződés rögzíti a megbízás díját és a weboldal elkészítésének idejét. Így a díj nem emelkedik menet közben, nincsenek rejtett vagy további meglepetés kiadások…

A weboldal vagy a webshop átadása után sem hagyom magára az ügyfeleimet: bármikor állok rendelkezésre kérdés vagy akár probléma esetén is. Az honlap használatának betanulásában is megadok minden segítséget.

Referenciák menüpont alatt találhat jó néhány általam készített weboldalt és webáruházat. Az elkészült munkákat általában „élesben” megtekintheti, illetve az összetettebb feladatokhoz külön projekt-ismertető is olvasható…

Az általam készített weboldalakra, webshopokra akár élettartam garanciát is vállalok, amennyiben én tartom azt karban az elkészülés után. Amíg az oldal működik, garantáltan jól fogja tenni a dolgát…