Webáruház készítés, fejlesztés

Elege van már az átlátszó ígéretekből és a semmit nem érő, halott webshopokból?

Akkor Ön is tudja, hogy egy szimpla webáruház már nem elég…

Webáruház készítés, webáruház fejlesztés

Ha eredményes akar lenni, akkor értékesítési folyamatokban, online marketingben és ezek automatizált megvalósításában kell gondolkodnia!

Tervezzük meg együtt az értékesítési folyamatokat, nézzük át a marketing tervet és mi elkészítjük azt a webáruházat, ami illeszkedik mindehhez és valóban hozni fogja az elvárt eredményeket…

Sőt: adjuk a tárhelyet, karbantartjuk a weboldalt, tartjuk a kapcsolatot a tárhely és a domain supporttal, azaz: gondoskodunk a zavartalan működésről – így Önnek valóban csak az üzlettel kell foglalkoznia!

Egy jól felépített webáruház biztosítja a folyamatos és automatizált bevételt!

A jó webáruház egy olyan befektetés, amely igen hamar nem csak az árát hozza vissza, hanem rengeteg időt is megspórol, miközben folyamatosan termeli a bevételt…

A webshop ma már nem csak egy további értékesítési felület. Ennél sokkal többről van szó: a jó webáruház vállalkozása legprofibb és legeredményesebb online értékesítője lehet!

Időt és pénzt spórol Önnek: nem kell a legtöbb esetben személyesen foglalkoznia az ügyféllel és eladnia neki, ráadásul a nap 24 órájában, az év 365 napján a weboldala korlátlan számú ügyféllel tud “foglalkozni” és még járulékot sem kell fizetnie utána, mint egy alkalmazott után. Nem lesz beteg, nem lesznek olyan problémái, amik elvonják a munkáról a figyelmét – csak teszi a dolgát folyamatosan és hozzaz az ügyfeleket, termeli a bevételt…

És még többet tesz: stabil, folyamatos és automatizálható értékesítési megoldást jelent, amelyre felépítheti akár az egész vállalkozását. Itt tényleg igaz: Ön csinálhat bármit, közben a webshopja lendületlenül termeli a bevételt!

Az általam készített weboldalak általános jellemzői

Mobilbarát

A látogatók jelentős része valamilyen mobileszközön találkozik elsőként a weboldalakkal, így fontos, hogy ezeken is megfelelően működjön a webáruház.

Biztonságos

Minden weboldal készítését a biztonsági beállítások elvégzésével kezdjük – és azzal is fejezzük be. Így nyugodtan alhat, amíg a webáruháza dolgozik.

Integrált analitika

A weboldalt összekapcsoljuk a Google Analytics-el és beépítjük akár a Facebook Pixelt is. Így teljesebb képet kaphat arról, ami történik a látogatókkal a weboldalon.

Automatizálás

A feladatok nagy része automatizálható, amely időt spórol és növeli a hatékonyságot. Például számlázás, e-mail marketing, akciók időzítése vagy akár a csomagolás és postázás.

Gyors

A weboldal készítés utolsó lépéseként elvégezzük az alapvető gyorsítási beállításokat és optimalizációt – igény esetén akár prémium pluginnal is.

GDPR kompatibilis

Az adatvédelemi – azaz a GDPR-nek való – megfelelés ma már alapkövetelmény. Az általunk készített webshopoknál kiemelten figyelünk erre is!​

SEO alapbeállítások

Az érdeklődői egy része keresőkön (Google) talál a weboldalra, ezért elvégezzük az alapbeállításokat a jobb keresési helyezés érdekében.

Jó felhasználói élmény

A jó webáruházban élmény a vásárlás: minden mozzanat egyszerű, gyors – így a rendelés pozitív élmény a vásárlónak. Nincs „vergődés”, nő a vásárlói bizalom és a webshop kedveltségével a visszatérő vásárlók száma.

Miért nem vagyok átlagos fejlesztő?

Minden megbízás (online) szerződéskötéssel indul el, melyben minden fontos részlet rögzítésre kerül és így mindkét felet védi. Nincs mellébeszélés, ígérgetés, hanem előre dokumentáltan, a meghatározott fejlesztési időn belül biztosítom, hogy valóban azt és akkora kapja meg, amiben megállapodtunk…

A legapróbb részletekig közösen megírt specifikáció alapján készül a fejlesztés, hogy biztosan azt kapja, amit szeretne és úgy is működjön. Ráadásul így menet közben is lehet követni, hol tarta fejlesztés és úgy működik-e minden, ahogy azt elvárnánk.

A szerződés rögzíti a megbízás díját és a weboldal elkészítésének idejét. Így a díj nem emelkedik menet közben, nincsenek rejtett vagy további meglepetés kiadások…

A weboldal vagy a webshop átadása után sem hagyom magára az ügyfeleimet: bármikor állok rendelkezésre kérdés vagy akár probléma esetén is. Az honlap használatának betanulásában is megadok minden segítséget.

Referenciák menüpont alatt találhat jó néhány általam készített weboldalt és webáruházat. Az elkészült munkákat általában „élesben” megtekintheti, illetve az összetettebb feladatokhoz külön projekt-ismertető is olvasható…

Az általam készített weboldalakra, webshopokra akár élettartam garanciát is vállalok, amennyiben én tartom azt karban az elkészülés után. Amíg az oldal működik, garantáltan jól fogja tenni a dolgát…

Én így dolgozom…

Ajánlatkérés

Kapcsolatfelvétel
Részletek egyeztetése
Előzetes árajánlat

Dokumentálás

Részletes specifikáció
Végleges árajánlat
Szerződéskötés

Fejlesztés

Előleg kifizetése
Fejlesztés
Előtesztelés

Tesztelés

Felmerült új igények
Utolsó simítások
Közös ellenőrzés

Átadás

Végösszeg kifizetése
Átadás és költöztetés
Betanítás, oktatás

Támogatás

Karbantartás vagy üzemeltetés
Tanácsadás

Árajánlat kérés

Ajánlatkérés