Weboldal karbantartás – haladó csomag (fél éves)

213 minden 6 hónap

  • Biztonsági mentés 12 óránként
  • Frissítések telepítése
  • Minimális változtatások az oldalon
  • 0-24 órás monitorozás
  • Új plugin telepítés, beállítás
  • Automatizált biztonsági ellenőrzés
  • 35.5,- €/hónap

Leírás

Tökéletes megoldás az emelt szintű karbantartási szolgáltatásunk költséghatékonyabb kipróbálására, amennyiben forgalmasabb webáruházad, vagy komplexebb oldalad van (oktatási portál, előfizetéses rendszer, stb.)…

Amennyiben még csak közepes vagy nem elég stabil a vállalkozásod bevétele, illetve nem akarsz hosszú távra elköteleződni, akkor ez a csomag a számodra ideális, hiszen középtávon tudod biztosítani weboldalad vagy webáruházad működésének biztonságát – ráadásul kis beruházással.

Megtapasztalhatod, hogy mekkora terhet vesz le a válladról az, ha nem kell azzal foglalkoznod, hogy a weboldalad vagy webáruházad folyamatosan elérhető-e az érdeklődőid számára, érkeztek-e fontos frissítések, nincs-e valamilyen biztonsági probléma, rendesen működik-e a tárhely, illetve komoly probléma esetén rendelkezésre állnak-e a megfelelő gyakoriságú biztonsági mentések az adatbázisról, vagy akár az egész weboldal, webáruház összes fájljáról, képanyagáról.

Egy összetettebb, forgalmasabb weboldal vagy webshop esetén bonyolultabb problémák is adódhatnak – ráadásul a leállások is nagyobb bevétel-kiesést okozhatnak, mint egy induló oldal esetében. Ráadásul egy tagsági rendszernél, vagy oktatási portálnál folyamatos elérést kell tudni biztosítani az ügyfeleid számára, hogy el tudják érni az online anyagokat, amikért fizettek.

De ettől is fontosabb: biztos lehetsz abban, hogy probléma esetén van valaki, aki a lehető leggyorsabban megoldja ezeket a gondokat.