Tematikus, bérelt weboldal előfizetése

Bérelt oldal szolgáltatásunk szerződési feltételei:

A Megrendelő megbízza Megbízottat:

Név: Sandor Vagi Einzelunternehmen
Székhelye: 7503 Großpetersdorf, Raiffeisenplatz 1, Tür 3 – Austria
Cégjegyzék szám: 35948803
Adószáma: 38567/1524
Közösségi adószám: ATU79760279

hogy számára rendszeres havidíj ellenében weboldalt fenntartson. A weboldalhoz CloudVPS tárhelyet, a kiválasztott tematikának megfelelő pluginokat és az oldal élesítése után rendszeres (alapszintű) karbantartást biztosít.

1/A. Megbízott:

 • Megbízott vállalja, hogy a kiválaszott tematikának megfelelő pluginokat biztosítja (kivéve, ha rajta kívül álló okok miatt a plugin elérhetetlen lesz).
 • Megbízott vállalja, hogy az elkészült weboldalt az előfizetési idő alatt CloudVPS tárhelyen futtatja, azt karban tartja és menedzseli.
 • Megbízott vállalja, hogy kedvezményes díjért funkcionálisan és tartalmilag testreszabja a weboldalt a Megrendelő előzetesen leegyeztetett igényeinek megfelelően (ezek külön e-mail kommunikációban kerülnek leegyeztetésre).
 • Megbízott vállalja, hogy az élesítést követően karban tartja a weboldalt, biztosítja a napi mentést és ellátja a frissítési feladatokat.

1/B. Megrendelő:

 • Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy az élesítést megelőzően megrendeli a havi előfizetéses szolgáltatást a weboldal fenntartásához.
 • Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a most megrendelt weboldalhoz kapcsolt havi előfizetéses szolgáltatást – a kedvezményes weboldal testreszabási díj fejében – minimum 1 (azaz egy) évig megszakítás nélkül fenntartja. Egy év után az előfizetés bármikor szabadon felmondható, amennyiben a Megrendelő nem tart tovább igényt a szolgáltatásra (és a weboldalra).
 • Megrendelő elfogadja azt, hogy a weboldal eléréséhez szükséges domain nevet és annak névszerver beállításait ő biztosítja (kérésre természetesen segítünk ebben is).
 • Megrendelő tudomásul veszi, hogy az elkészült (és bérelt) weboldalt másik szolgáltatóhoz át nem viheti, afelett tulajdonjogot nem szerez, annak tartalmát (pl. a vásárlói- és rendelési adatokat kivéve) ki nem exportálhatja, illetve hogy a szolgáltatás telepítőben nem szereplő pluginokon felül más plugin-t vagy theme-et nem telepíthet (de egyedi kérésre természetesen van mód plusz pluginok telepítésére is, amit az ügyfélszolgálattól lehet írásban kérni).
 • Megrendelő tudomásul veszi, hogy a weboldalon elhelyezett tartalmakért a felelősség kizárólag őt terheli.
 • Megrendelő tudomásul veszi, hogy a weboldalhoz tartozó felhasználója korlátozott adminisztrátori jogkörrel rendelkezik, emiatt bizonyos funkciókat nem érhet el (pl.: theme- és plugin telepítés, exportálás, más felhasználó adminisztrátorrá tétele, weboldal biztonsági beállításaihoz való hozzáfárás, stb.).
 • Megrendelő tudomásul veszi, hogy a rendelkezésére álló alap tárhely 10 Gb, a naponta a szerverről küldhető e-mailek száma max 100 db. Emellett lehetőség van saját SMTP – azaz levélküldő – beállítására is, ha több e-mailt szeretne valaki küldeni.
 • Megrendelő tudomásul veszi, hogy az előfizetés bármely okból való leállása esetén az oldal megjelenítése felfüggesztésre kerül, illetve az előfizetés megszűnése után maximum 2 hét (14 nap) után a weboldal a teljes tartalmával együtt visszaállítási lehetőség nélkül automatikusan törlődik a tárhelyről.
 • Megrendelő tudomásul veszi, hogy Megbízott 3. felet is bevon a tárhely fenntartásába és működtetésébe, valamint a mentett adatok tárolásába (részletek az Adatvédelmi tájékoztatóban).

OnlineÜzletépítés